Sweden Denmark Germany Spain Italy France United Kingdom United States Canada Australia
Live chat by BoldChat
Get In Touch enquire online
Ring oss på +442076132422

Med ord...

Vart vill du åka?
Vad vill du göra?
Hur länge vill du stanna?

Nyligen visat...

Med karta...


WorldMap Europe Asia Africa Australasia Americas

SPECIAL OFFERS

Special Offer: We have reduced the price of all Frontier projects in Senegal to £595 for two weeks!!


Terms & Conditions apply
Social Media
FCO Know Before You Go
Frontier Community

Hitta vårt Frontier community online


Läs mer:

Upptäck Volontär Tidskrifter
Vill du veta mer om hur det är att vara volontär? Volontärer som utplaceras över hela världen kommer att uppdatera direkt från fältet, berättar om hur livet är på plats, vilket slags arbete som görs och vad man ska se upp för - allt i en multimedia phantasmagoria av foton, videor och journalanteckningar.

Bli en Frontier ambassadör
Att bli en Frontier ambassadör är din chans att stanna inblandad i projektet som du bidragit till som volontär. Att bli en Frontier ambassadör handlar om att inspirera nästa generation av volontärer för att gå ut och göra en skillnad, så mycket av det positiva arbete som bidrar med kunde inte ske utan ett värdefullt stöd från volontärer. Inte bara kommer du att hjälpa till att öka medvetenheten om volontärarbete, men det ger dig också möjligheten att tjäna poäng mot ditt nästa Frontier äventyr under tiden.

Hitta andra volontärer
Om du deltar i ett av Frontiers gruppprojekt, ta en titt på Frontiers officiella Facebook sida och följ med i händelserna under den tid du är borta på projektet. Använd den för att hitta andra volontärer och fältpersonal som kommer att vara på ditt projekt, dela planering, rådgivning, och ställ frågor och få svar.

Utforska Project Nyheter
Ta reda på vad som händer med de senaste uppdateringarna från lägret för alla våra grupparbeten. Fylld med nyheter direkt från fältet hittar du också det bästa av våra volontärers fotografier och videos. Läs mer om forskningen bakom projekten med de senaste inläggen från SEE.

Lär dig med Science Club
Med uppdateringar dagligen från vårt huvudkontor i London, ger Science Club dig de hetaste berättelserna inom konservations nyheter. Följ globalt debatterade ämnena såsom  olaglig handel med elfenben, läsa lite om några galna vetenskaps upptåg, och lär dig om de frågor som påverkar dina projekt.

ENGAGERA DIG:

Skriv en online tidning
Om du planerar att hålla ett register över din upplevelse medan du är på din resa, varför inte göra det på vår Into the Wild blogg? Vi letar efter frivilliga att uppdatera från fältet, vilket ger en inblick i hur livet som volontär är i verkligheten! Oavsett om du vill uppdatera med bilder, skriva, eller ladd upp videos, är vi öppna för vad och hur mycket du uppdaterar din journal. Alternativt , om du redan planerar att blogga på egen hand är vi glada att återge innehållet med länkar tillbaka till din ursprungliga blogg. För mer information kontakta marketing@frontier.ac.uk med ämnet:  " ditt namn online tidning ".

Bidra till vår blogg
Into the Wild blogg presenterar det bästa av Frontier med volontärarbete, restips och inspiration, intervjuer med professionella upptäcktsresande, volontärer och personal , såväl som den senaste vetenskapen och internationella konservationsnyheter. Vare sig du är ute efter att få din åsikt offentliggjord, eller funderar på att inrätta en gäst blogg, kontakta oss på marketing@frontier.ac.uk för mer information och för att berätta om din idé.