Sweden Denmark Germany Spain Italy France United Kingdom United States Canada Australia
Live chat by BoldChat
Get In Touch enquire online
Ring oss på +442076132422

Med ord...

Vart vill du åka?
Vad vill du göra?
Hur länge vill du stanna?

Nyligen visat...

Med karta...


WorldMap Europe Asia Africa Australasia Americas

SPECIAL OFFERS

Special Offer: We have reduced the price of all Frontier projects in Senegal to £595 for two weeks!!


Terms & Conditions apply
Social Media
FCO Know Before You Go
Online Courses

Online Kurser

Vi erbjuder ett stort utbud av online- kurser för dig att prova på. Slutför någon av dessa kurser från bekvämligheten av ditt eget hem för en liten extra kostnad, och ge dig ut på ditt projekt beväpnad med fantastiska färdigheter och kunskaper. Allt från förberedelse inför din FGASA Field Guide kurs examen, till viltvård, lodge ledning och djurbeteende , dessa kurser täcker allt du behöver veta.

Du behöver inte delta i någon av våra projekt utomlands för att studera dessa online-kurser, kanske du bara vill ha en ny examen för att förbättra ditt CV och få det till toppen av högen!

Hur ansöker jag?

Helt enkelt ring någon av våra volontärrådgivare på 00(+)4620 7613 2422 för att ta reda på mer.

VÅR ONLINE PARTNERS

Dessa kurser erbjuds i samarbete med FGASA (Field Guides Association of Southern Africa) och deras dotterbolag , och ger dig internationellt ackrediterade kvalifikationer. Här är vad de har att säga:

" Vi är ett internationellt online ´Virtual Campus´ och erbjuder en mängd olika vilda djurs- , vilda djur - släkt , naturvetenskaps och ekoturismkurser som täcker den spektakulära mångfalden av liv på vår planet och särskilt på Afrikas savanner. Genom att fylla i dessa kurser, kan du också få erkännande från en mängd olika industrier, godkända och ackrediterade kvalifikationer eller bara njuta av en djupare förståelse av den afrikanska naturen och haven. "

FIELD GUIDNING

Grunderna i fält guidning. Lär dig att spåra och övervaka vilda djur och hur man identifierar växter. Dessa kurser är en utmärkt förberedelse för att slutföra FGASA Nivå 1 Intyg Field Guide på våra sydafrikanska projekt , samt lägga till en extra nivå till din afrikanska djurlivs upplevelse.

Läs mer om vårt område inom fieldguide-nätkurser arrow

Förvaltning av vilda djur

Viltförvaltning handlar inte bara om den totala vården av vilda djur och livsmiljöer, men också om kontroll av mänsklig interaktion, jakt  och boskapsuppfödning , och att förstå djurets välbefinnande. Dessa fyra kurser ger dig en fördjupad vägledning till viltvård, och kan vara det första steget mot en givande karriär inom viltvård.

läs mer på vår online viltvårdskurser arrow

Djurens beteende

Vi erbjuder en omfattande serie kurser som tar upp allt om djurens beteende. Läs om de olika djurens familjer, deras relationer och hur man identifierar dem, samt att kunna identifiera specifika drag. Perfekt för en introduktion till den typ av djur du kan arbeta med, och som förbereder dig för en fantastisk upplevelse.

läs mer på vår online kurser om djurens beteende arrow

Speciellt intresse

Kurserna är idealiska för de mer ovanliga aspekterna av södra Afrika . Lär om folklore och geologi i regionen . Diskutera evolutionsprocesserna och ta reda på vad som kan vara i beredskap för planeten. Bli expert lär dig mer om södra Afrikas fågelliv, eller upptäck den perfekta formeln för att driva en framgångsrikt game lodge. Ta fotograferings kurser och lär dig allt om konsten att fotografera , framför allt hur man tar den perfekta djurlivs fotografierna.

Läs mer om våra tillvalsämnen av nätkurser arrow