Sweden Denmark Germany Spain Italy France United Kingdom United States Canada Australia
Live chat by BoldChat
Get In Touch enquire online
Ring oss på +442076132422

Med ord...

Vart vill du åka?
Vad vill du göra?
Hur länge vill du stanna?

Nyligen visat...

Med karta...


WorldMap Europe Asia Africa Australasia Americas

SPECIAL OFFERS

Special Offer: We have reduced the price of all Frontier projects in Senegal to £595 for two weeks!!


Terms & Conditions apply
Social Media
FCO Know Before You Go
Why Pay to Volunteer?

Varför betala för att volontärarbeta?

Även om orden "betala" och "voluntär" inte riktigt verkar gå ihop, att betala för att volontärarbeta är ett bra sätt att få en fantastisk upplevelse och göra något meningsfullt. Om du ändå vill veta mer, har vi listat några anledningar till varför vi tycker att betala för att volontärbete är en så bra idé.

VÄLJA ATT ÅKA MED FRONTIER

lokala icke-statliga organisationer och partners

Många av de lokala parter och frivilligorganisationer som vi jobbar med har inte marknadsförings budgetar och färdigheter för att locka internationella volontärer och utan en rekryterings organisation som Frontier, skulle det helt enkelt inte finnas tillräckligt med finansiering och stöd till dessa projekt. Tack vare oss, kan många lokala projekt få global publik och publicitet som de så desperat behöver.

Projekt säkerhet

Vi kontrollerar noggrant alla våra globala projekt för att säkerställa att de är top - notch och lämpliga för volontärer som du. Varje projekt är handplockat och noggrant undersökt för att se till att det är bra för området och att det ger en välbehövlig och givande service. Oavsett om det är att se till att det finns boende tillgängligt, eller att veta att det finns en erfaren handledare till hands hela tiden, gör vi det till vår affärsstrategi för att kontrollera dessa saker.

Det perfekta projektet

Vi arbetar hårt för att matcha dig till rätt projekt - för att ge dig bästa möjliga upplevelse, och att få den bästa ingången möjligt för våra lokala partners. Genom att åka med Frontier, kommer du att spara tid och osäkerhet på båda sidor.

20 år av kunskap

Med oss betalar du för trygghet och säkerhet i ett etablerat projekt, och vetskapen om att det finns omfattande stöd både innan du åker och när du har anlänt. Våra reseexperter finns till hands för att besvara dina frågor och ge råd - alla har rest och volontärarbetat själva, och vet hur det är! De kan ge dig tips om allt från vad man ska packa till vem du ska boka dina flygresor via.

Frontiers stöd

För första-gångs-resenärer, kan det vara skrämmande - inte bara för dem själva , utan också för sina nervösa föräldrar därhemma! Att resa med oss, får du stöd varje steg på vägen, och vi kan hjälpa dig med arrangemang och back - up. Vad du betalar för är den sinnesfrid som kommer med Frontiers 24/7 support, vetskapen om att du kommer att plockas upp från flygplatsen, tryggheten att du anländer till ett projekt som uppfyller dina förväntningar, och någonstans med mat och boende redo för dig.

Frontier - inte för vinst

En del av din avgift går till de arrangemang som görs innan du åker. Som en icke vinstdrivande organisation är vi beroende av frivilligas stöd för att kunna ge bästa möjliga service och att hjälpa våra projekt över hela världen. För mer information, se Vart tar mina pengar vägen? Alla våra priser är baserade på behoven hos de lokala parterna och vad de frivilliga kommer att behöva under resan - att det finns dyk utrustning för projekten, eller TEFL utbildning för volontären. Dessa kostnader beaktas och införlivas för att se båda att sidor får den bästa och högsta kvalitetsvården.


ATT RESA ENSAM

Med allt detta sagt beundrar vi människor som lyckas ordna sina resor och volontärarbetes upplevelser självständigt - vi vet själva hur svårt det är att hitta ett givande projekt!

Vilseledande

Att åka självständigt skapar risk för att finna att det projekt du ordnat inte finns eller inte är  vad du förstått att det ska vara. Efter att ha rest runt halva världen, skulle det inte kännas bättre att mötas utav exakt vad du förväntat dig?

Oetiskt

Många volontärer har kommit till projekt för att finna att det företag som de har valt, eller det projekt som de har ordnat, är oetiska i sitt agerande, projektet är onödigt, eller påfrestar  det lokala samhället, och har skapats just för att företaget ska tjäna pengar.

En afrikansk familj bad att sluta skicka volontärer - de hade redan fått sina hus målade sju gånger! Vissa företag har rätt idé i att sända volontärer, men skickar dem till platser som inte behöver den typen av hjälp.

gör en inverkan

Varför slösa tid på spendera veckor i ett land som försöker hitta ett lämpligt projekt när du kan få allt ordnat i förväg genom oss? Detta sätt kan du vara säker på att du gör rätt effekt direkt, från det ögonblick du plockas upp från flygplatsen. Nära kommunikation med icke-statliga organisationer och samhällen vi arbetar med innebär att vi aldrig kommer att skicka en volontär som dit de inte behövs.

nästa gång

Många människor som redan varit på organiserade projekt väljer ofta att åka självständigt om de åker igen. Eftersom de har tidigare erfarenhet av volontärarbete i ett annat land, kan det tyckas lättare och betydligt mindre skrämmande. Men samma frågor kvarstår - hur erfaren du än må vara , är det fortfarande möjligt att hitta dig själv på ett projekt som inte finns, eller att slösa tid på att försöka spåra upp ett lämpligt projekt. Dessa risker förändras aldrig , medan med en organisation, vet du att du är i trygga händer varje gång.