Sweden Denmark Germany Spain Italy France United Kingdom United States Canada Australia
Live chat by BoldChat
Get In Touch enquire online
Ring oss på +442076132422

Med ord...

Vart vill du åka?
Vad vill du göra?
Hur länge vill du stanna?

Nyligen visat...

Med karta...


WorldMap Europe Asia Africa Australasia Americas

SPECIAL OFFERS

Special Offer: We have reduced the price of all Frontier projects in Senegal to £595 for two weeks!!


Terms & Conditions apply
Social Media
FCO Know Before You Go
Why Choose Frontier?

Varför välja Frontier ?

Vi vet att i en perfekt värld skulle många av er föredra att forska, planera och organisera ditt eget program sabbatsår, som omfattar ditt ideala projektet och resrutt. Vi vet också hur svårt det är att upptäcka, förhandla och säkra de bästa och mest givande projekten, och vi gratulerar er som antar utmaningen och lyckas med detta. Vi uppskattar också att med tentor, jobb, familj och studielåns ansökningar, har många av er helt enkelt inte tid att göra all den forskning som behövs för att upptäcka de bästa projekten och är därför glada att låta Frontier sköta den organiserande biten.

MEN VARFÖR VÄLJA OSS?

Frontier är en icke - vinstdrivande organisation. Vi drivs av en vilja att förändra världen till det bättre och vi arbetar för att hjälpa de mest behövande människorna. Våra projekt är utformade för att ge största möjliga nytta för våra värdsamfund i fråga om ekonomiska och sociala vinster, ekosystem konservation och restaurering, och kompetensöverföring. På grund av detta har vi väl etablerade nätverk av förtroende och allianser mellan berörda aktörer på alla nivåer - en viktig förutsättning för projekt som är hållbara och relevanta.

Alla våra samarbetspartners och volontärer delar dessa värderingar och spelar en viktig roll i att driva vårt uppdrag, och utvecklar det för att möta de behov och förväntningar som våra mottagare har. Vi sätter stort värde på våra volontärers kunskaper och tror att genom att utnyttja deras olika styrkor och erfarenheter kan vi uppnå enastående projektresultat som är kulturellt lämpliga och genusmedvetna. Som organisation är vi helt professionella. Vi har, under loppet av vår 20 - åriga historia, etablerat oss som den mest framstående konservations, forsknings-och utvecklingsorganisation i Europa.


VI HJÄLPER DIG VÄLJA ETT PROJEKT

Det kan vara ganska överväldigande att försöka välja vilket projekt som passar dig bäst. Det finns bokstavligen tusentals alternativ där ute, och alla hävdar att just dem är bäst. Vi vill inte att du ska välja ett projekt i en blind panik! Vi vill att du ska veta vad du vill göra, och sedan vill vi hjälpa dig att komma dit. Så vi har gott om experter till hands för dig att chatta med, och försöka ge dig så mycket information som möjligt för att du skall kunna ta ett informerat beslut.


VI BERÄTTAR VART DINA PENGAR GÅR

Frontier är en icke vinstdrivande organisation, vilket innebär att en mindre del av ditt bidrag kommer till oss och vi kan förmedla resten av denna avgift till projektledarna. Vi försöker att vara så öppen som möjligt om vart dina pengar går, eftersom vi vet att du har arbetat hårt för dem, och det är mer än rätt att du får se hur och var vi spenderar dem. Okej , så vi kan inte ge dig en exakt uppdelning av varje enskilt fall, men vi kan ge dig en ganska bra idé! För att veta mer om hur din avgift gynnar projekt och vad vi använder ditt bidrag för, se Vart tar mina pengar vägen?


VI BERÄTTAR EXAKT VAD DU BETALAR FÖR

Det är inte bara de projekt och partners som drar fördel av ditt bidrag - du också! Vi gillar att se våra volontärer uppleva sitt livs resa, så vi vill hjälpa dig på vägen. Från något så grundläggande som mat och logi, chansen att lära sig dyka, våra projektledar avgifter täcker alla baser.


VI ERBJUDER DIG PROJEKT SÄKERHET

Även om det skulle vara trevligt att veta att varje program är äkta och givande, så är det sorgligt att säga att många inte är det. Frontiers Partnerprojekt granskas noggrant innan vi överväger att skicka över volontärer, och de utvärderas ständigt. När du väljer ett Frontier projekt, vet du att du är garanterad ett legitimt och värdefullt program, samt ett starkt stöd. För att ta reda på mer om vad ett volontärarbete med Frontier kan erbjuda dig, se Varför betala för att vara volontär?