Sweden Denmark Germany Spain Italy France United Kingdom United States Canada Australia
Live chat by BoldChat
Get In Touch enquire online
Ring oss på +442076132422

Med ord...

Vart vill du åka?
Vad vill du göra?
Hur länge vill du stanna?

Nyligen visat...

Med karta...


WorldMap Europe Asia Africa Australasia Americas

SPECIAL OFFERS

Special Offer: We have reduced the price of all Frontier projects in Senegal to £595 for two weeks!!


Terms & Conditions apply
Social Media
FCO Know Before You Go
What Next?

Vad händer nu?

Fortfarande förvirrad?

Kanske har du en idé om vilket land du vill åka till, men är inte riktigt säker på vilken typ av projekt du vill göra ... inga problem!

Ge någon av våra expertrådgivare ett samtal på +44207 613 2422, och de kommer att hjälpa dig att hitta drömprojektet.

Kan inte prata just nu? Oroa dig inte - fyll i en online-ansökan, eller be om ett samtal tillbaka och vi återkommer vid en tidpunkt som är bra för dig.


HITTADE ditt drömprojekt?

Nu vet du vilket projekt du vill göra, när du vill åka och hur länge: här är vad du ska göra härnäst.

Ansökningsstadiet

Fyll i en ansökan online. När du har fyllt i det, eller ringt oss på +44207 613 2422, kommer du att bokas in för ett informellt samtal med en av våra sakkunniga rådgivare.

intervjun

Den informella intervjun är vårt sätt att lära känna dig bättre, och att se till att projektet är det rätta för dig och dina behov. Det är också din chans att ställa några fler frågor du har. När vi vet att projektet är rätt för dig, kommer våra rådgivare bekräfta din plats, och skickar ett officiellt erbjudande via brev.

insättning

Efter intervjun, har du en vecka på dig att betala en deposition på £200 (ej återbetalbar). Detta ger oss ett okej att flytta din ansökan vidare till nästa steg.

personlig koordinator

Så du har betalat din insättning – nu börjar saker verkligen komma igång. Du kommer att få kontakt med din personliga volontär samordnare, som är där för att hjälpa dig med varje steg på vägen. Detta är också när du får din alldeles egna Frontier T- shirt!

tillgång till online- området

Nu är det dags att prata om praktiska detaljer och logga in på ditt online- område. Här hittar du all dokumentation du behöver innan du reser och massvis av praktiska tips, det inkluderar även tips om insamlingar! Du får också lära dig om COPE certifikatet och PADI , och TEFL kvalifikationer vi erbjuder. Glöm inte att fylla i dina personliga uppgifter för att säkra din plats.

Detta är också när du får chansen att anmäla dig på en av våra BTEC kurser om du ska på en av våra gruppprojekt! Vi erbjuder exklusiva BTEC certifikat inom konservation av tropiska livsmiljöer, BTEC Advanced Certificate i Expedition Förvaltning och BTEC Advance Certificate i praktiken av undervisning i engelska som andrahandsspråk. Dessa ser lysande ut på ditt CV, och lägger till en extra dimension till ditt äventyr. Glöm inte att beställa ditt kit nu, att lämna gott om tid innan du reser iväg för att få allt du behöver!


NEDRÄKNINGEN

2 månader innan du reser

All dokumentation har lästs, dina formulär har fyllts i, du har samlat in pengar och vill åka NU!

Allt du behöver göra nu är att betala din projekt avgift (grupparbeten betalas i två omgångar). Du kan göra detta antingen genom ditt online-område eller genom att ringa din volontärsamordnare. Du hittar även mer information om ditt online- område - detta inkluderar din TEFL handbok (om du ska iväg på ett undervisningsprojekt), om du vill ha råd om pengar, och hur man ansöker om visum och skaffar kontaktnummer till din ambassade i värdlandet. För er som väljer att ta en BTEC, finns datum för dessa helgutbildningar i din handbok - boka tidigt för att undvika besvikelse!

När din första betalning gått igenom (enbart gruppprojekt), kan konservations volontärer delta på en informations helg. Detta ger dig en chans att träffa andra volontärer och lära dig mer djupgående om vad projektet innebär.

Flyg, visum och försäkringar ingår inte i projektkostnaderna, våra experter är alltid glada att ge dig råd om de bästa erbjudandena och vart du ska leta. Glöm inte att se till att din försäkring täcker dig för hela din resa, och låt oss veta dina flygtider ! Vi rekommenderar dig även att boka din försäkring så fort som möjligt, för att se till att du kommer att täckas från det ögonblick du betalar och definitivt innan du reser.

1 månad innan du reser

Projektet är så nära vid det här laget, du har fyllt i alla dokument och läst all dokumentation. Din volontärsamordnare finns fortfarande till hands för att besvara dina sista frågor, innan du ger dig iväg på ditt livs äventyr.

För gruppprojekt, är detta när du betalar din sista avbetalningen. Återigen kommer det att vara tillgängligt att betala på ditt online-område, eller så kan du ringa din volontärsamordnare för att betala via telefon.

Nu hittar du information om ditt område online. Detta ger dig alla detaljer som behövs för dina sista förberedelser - inklusive detaljerad information om vad du kommer att få göra när du anländer, från hämtning på flygplatsen till vilken mat du kommer äta! Det ger dig också information om personal, själva arbetet, och kontaktuppgifter till den lokala Frontier personalens kontor eller partner representanter.

När du är där

Äntligen! Du har anlänt, och det är allt du drömt om och mer! Nu är det dags att fördjupa dig i projektet - dra upp stämningen och testa allt, vi vill att du ska ha en så bra tid som möjligt och det betyder att följa med strömmen och se vad som kommer i din väg.

När du har landat, glöm inte att ge din brittiska volontärsamordnare ett samtal eller ett mail för att låta dem veta att du har kommit fram och mår bra. Vi är fortfarande med dig för all hjälp du kan behöva. Med support från ditt hemland, och 24/7 nödlinjetelefon i Storbritannien, är du aldrig ensam.

Vid ankomsten kommer du också få en lokal orienterinsplan, för att få dig på fötterna.
Allt som återstår nu är att ha kul!


HEMMA IGEN

Så nu har du motvilligt kommit tillbaka, och du planerar redan ditt nästa äventyr. Vi vill alltid hålla kontakt med tidigare volontärer, så glöm inte oss! Det finns fortfarande massor av projekt som behöver din hjälp, och många av våra ex - volontärer har anslutit sig till oss om och om igen över hela världen.

Vi ber dig att skicka oss en snabb genomgång av din erfarenhet, att låta andra veta hur det var och att uppmuntra andra potentiella volontärer att ta steget. Du kan maila oss bilder, berättelser och videoklipp för vår webbplats, och vi har vår egen Facebook -grupp (endast gruppprojekt) för dig att hålla kontakten med alla dina nyfunna Frontier vänner. Om du skickar oss en recension, skickar vi dig en gratis Frontier hoodie!

Vi gillar alltid när volontärer håller kontakten! Du kan också komma och se hur det är att arbeta för Frontier i Storbritannien - hjälpa oss med informationsmöten på helger och arbetsmarknadsdagar, och du kan även ansluta dig  hos oss ​​på huvudkontoret i London! Många av Frontier personalen är ex-volontärer, och vi har några bra praktikplatser för dig att engagera dig i.

Vi älskar alltid att höra från tidigare volontärer, oavsett om de går på universitetet, startat en ny karriär eller beslutat sig för att resa lite mer. Din Frontier erfarenhet är aldrig riktigt över!

återkoppling

I slutet av ditt projekt , kommer du att få ha en feedback session innan du åker hem. Detta ger dig chansen att låta den lokala personalen veta vad du gillade och vad som kan förbättras.
När du är hemma igen, vill vi uppmuntra volontärer att ge feedback, och det finns möjlighet att skicka skriftliga synpunkter direkt till vår huvudkontor i London.

referenser

Vi är glada att ge hänvisningar till potentiella arbetsgivare och handledare på universitet , så tveka inte att kontakta oss. Glöm inte att du också kan införskadda ditt TEFL , BTEC eller Cope certifikat när du volontärarbetar med oss också, som ser bra ut på ditt CV !