Sweden Denmark Germany Spain Italy France United Kingdom United States Canada Australia
Live chat by BoldChat
Get In Touch enquire online
Ring oss på +442076132422

Med ord...

Vart vill du åka?
Vad vill du göra?
Hur länge vill du stanna?

Nyligen visat...

Med karta...


WorldMap Europe Asia Africa Australasia Americas

SPECIAL OFFERS

Special Offer: We have reduced the price of all Frontier projects in Senegal to £595 for two weeks!!


Terms & Conditions apply
Social Media
FCO Know Before You Go
What do I Get for my Money?

Vad får jag för mina pengar?

På Frontier vet vi att det inte bara är en fråga om att spendera dina surt förvärvade pengar, det handlar också om att veta vart dem går. Med oss kan du se var dina pengar går och vad du får för det, varje steg på vägen. Oavsett vilket projekt du väljer, kommer ditt bidrag att gå mot kostnader både utomlands och Storbritannien. Men det räcker inte bara att veta det! Så vi har gett dig en snabb uppdelning av vad du kommer att få för dina pengar. Kom ihåg att detta är en allmän översikt, men varje projekt är olika så vi hänvisar dig till den relevanta projektsidan för mer information.

Kvalitetsprojekt

Från början till slut, ser vi till att du får ut det bästa av ditt projekt och vart dina pengar kommer att ha störst inverkan. Varje projekt utvärderas grundligt, för att se till att du får exakt vad du registrerar dig för. För mer information om projektens säkerhet, se Varför betala för att vara volontär? Vi tillbringar tid på att se till att alla våra projekt är helt rätt, och kontinuerligt kontrollera att våra projekt ger konsekventa resultat.

När du betalar dina projektkostnader, är det bara en procentsats som du ser i fysiska termer. Som en icke vinstdrivande organisation, kan Frontier överföra återstoden av denna avgift till projektet - att se hur det gynnar dem, se Vart tar mina pengar vägen?

Transport

Airport Pick-Up & Drop-Off

På många av våra projekt, kommer du att mötas på flygplatsen av en Frontier representant, beroende på din ankomst - så glöm inte att kolla upp detta innan du åker! De tar dig till ditt boende, och kan kanske ta dig tillbaka till flygplatsen när du har avslutat ditt projekt. Detta gäller dock inte för alla våra projekt, så se till att du kolla vad som ingår först.

Annan transport

Om du har beslutat dig för ett projekt som är verksamt på flera platser, behöver du fortfarande inte oroa dig! På de flesta av dessa projekt ingår interna överföringar - du kommer att transporteras till dessa destinationer så länge de är på projektets resplan (egen arrangerade resor på vardera sida av ditt projekt behöver alternativa arrangemang), oavsett om du vandrar över en kontinent på en etisk rutt , eller orienterar dig i landets huvudstad innan du åker vidare till byn där du kommer att volontärarbeta, brukar du vara försedd med transport, se till att du kollar upp detaljer av projektet för att vara säker på vad interna överföringar innefattar.


LOGI

Transit boende

Ibland kan du behöva stanna över natten som en del av ditt projekt. Din lokala Frontier eller partnerorganisations personal kommer att ordna ett vandrarhem för dig över en natt, för att du skall kunna samla dig inför följande dag , vilket ger dig chansen att luta dig tillbaka , slappna av och njuta av atmosfären utan ångest. Återigen, glöm inte att kolla dina detaljer i projektet för att vara helt säker på vad in- transit boende täcker.

Projekt Boende

Medan du befinner dig på projektet, kommer du att få boende. Detta kommer att ha de vanliga bekvämligheter såsom skydd, vatten och latriner, men de kan ibland vara mycket grundläggande. Detta betyder inte att det är obehagligt på något sätt - att vistas i ett tält på den afrikanska savannen har sina bonusar! Typ av boende varierar, från tält till vandrarhem till hemvistelse. Det är inte en bra idé att välja ett projekt med tältboende om du hatar camping!


MAT

På de flesta av våra projekt kommer du att förses med mat, även om vissa är självhushåll. Detta varierar en hel del beroende på vad du gör och vart du är. På våra gruppprojekt består de flesta måltiderna av bönor, ris eller nudlar och färska grönsaker och frukt, som tillagas av volontärerna själva. På våra partner projekt, kan måltiderna tillhandahållas av värdfamiljen eller vandrarhemmet du bor på. Detta är oftast lokala produkter och specialiteter , så var beredd på en del nya och spännande rätter!


INFORMATION

Oavsett vad du gör och vart du är på väg, gör Frontiers personal det till sin mission att ge dig så mycket information som möjligt. Vi försöker att hålla alla våra uppgifter så up -to-date som möjligt, och din volontärsamordnare arbetar hårt för att hålla dig uppdaterad med händelser och förändringar!

informationsmöten och utbildningstillfällen

Om du deltar i någon av våra grupp-forskningsprojekt kommer du att erbjudas en plats på en utbildningshelg. Detta ger dig en fantastisk möjlighet att lära dig allt om ditt projekt och det viktiga arbete som det gör, och bonda med volontärer på samma projekt. I denna utbildning ingår projektspecifika genomgångar, hälsa och säkerhets föredrag, diskussioner om vilket kit du ska ha, BTEC utbildningar och gruppaktiviteter.

Om du har valt ett undervisningsprojekt och anmält dig till vårt nya BTEC Advanced Certificate i Undervisning i engelska som främmande språk kommer du att delta i en intensiv helgkurs utformad för att hjälpa dig att slutföra denna unika kompetens, och göra det bästa av din erfarenhet av undervisning. Inte bara är dessa utbildningsdagar fullmatade med viktig information och rådgivning, men de är också ett utmärkt sätt att få lite inledande praktik och byta idéer med andra volontärer.

I - lands orientering

När du har kommit till ditt projekt, kommer du vanligtvis att ges orientering för att hjälpa dig upp på fötterna! Detta kan innehålla mer information om projektet eller partnerorganisationen , uppgifter om dina dagliga aktiviteter och schema, en introduktion till den lokala kulturen, en kort historia om området, en matlagnings lektion om lokala delikatesser eller en snabb uppfräschning av grundläggande språkkunskaper, allt för att få dig att känna dig som hemma.


STÖD

Akut stöd

Utomlands

Vi har representanter på plats i varje land vi arbetar i. Du får fullständiga kontaktuppgifter till din lokala samordnare före avgång och de kommer att vara din första kontakt för rådgivning och stöd som du kan behöva under din placering. Dessa kontakter är där för att se till att du har vad du behöver, för att göra det mesta av din erfarenhet , och att ge hjälp i nödfall.

UK

Det finns också internationella back-up tillgångar, så du har kontakter i Storbritannien också! Den brittiska nödlinjen är tillgänglig 24 timmar om dygnet så att det alltid kommer att finnas en vänlig röst i andra änden  av telefonen om du behöver akut hjälp av någon anledning under ditt projekt. Det innebär också att det finns ett akut kontaktpunkt för alla föräldrar hemma om behöver komma i kontakt med dig.


KVALIFIKATIONER

Ett TEFL (Undervisning i engelska som främmande språk) certifikat kostar vanligtvis omkring £ 200, men med många av våra undervisnings och samhgällsutvecklingsprojekt, kan du få det gratis.

Alternativt, för £ 260 kan du anmäla dig till vår nya och exklusiva, internationellt erkända, BTEC Advanced Certificate i Undervisning i engelska som främmande språk, nivå 3 kvalifikation som är ackrediterat av examensnämnden Edexcel och omfattar en intensiv och informativ utbildningshelg.

Du kan också få ditt Certificate of Personal Effectiveness ( COPE ) medan du volontärarbetar, värt 70 UCAS poäng, för bara £ 50.

Endast grupparbeten...

En PADI dyk kvalificering upp till Advanced Open Water finns på nästan alla våra marinkonservations program, dessa är gratis- även för nybörjare!

Våra unika BTEC kvalifikationer i BTEC Advanced Certificate inom konservation av tropiska livsmiljöer, BTEC Advanced Diploma inom konservation av tropiska livsmiljöer, och BTEC Advanced Certificate i Expeditions Förvaltning är också tillgängliga för bara £ 260, som sätter krydda och djup på ditt CV.


VAD FRONTIER FÅR

Frontier är inte för att gå med vinst, vilket innebär att alla våra vinster matas tillbaka för att bibehålla befintliga projekt och införa nya. För att kunna göra detta måste en del av de avgifter gå till att täcka våra personal och driftskostnader i fält och i vårt lilla huvudkontor i London, inklusive kostnaderna för underhåll av vår hemsidan, presentationer på skolor och universitet samt våra andra marknadsförings-aktiviteter. Utan detta, skulle många av dessa behjärtansvärda ändamål inte få det internationella stöd de förtjänar. För att se en uppdelning av dessa kostnader, besök Vart tar mina pengar vägen?

Vår prioritet är att se till att volontären får det bästa, utan en skadlig effekt på projektet.